Protein Go
Jag har ett lite kluvet förhållande till proteintillskott. Vanligtvis brukar jag bara komplettera med en tallrik yoghurt med förstärkt müsli, men ibland har jag ändå köpt en bar eller shake på grund att jag inte varit hemma.

Nu är det emellertid så att jag märkt att jag blivit lite tröttare och haft lite längre återhämtning. Tror inte att jag är sjuk och därför har jag dragit slutsatsen att det kan ha med ålder att göra. Problemet behövde en lösning.

Därför anmälde jag mig som intresserad av att prova ProteinGo och till min stora glädje blev jag uttagen.

När jag fick mina kuponger löste jag in dem mot några flaskor av varje smak (finns i vanilj, jordgubb och choklad). Nyfiken som jag var kunde jag inte låta bli att provsmaka en choklad så fort jag kom hem. Smaken var bra, men det fanns en konstig fadd beska som störde mig lite. I samband med träning den närmsta tiden provade jag även de andra.

Jordgubb smakade smält jordgubbsglass. Vanilj smakade...vanilj. Även de smakerna hade dock samma beska bismak. Konsistensen var bra. Det var bara vid första testtillfället som jag tyckte att det kändes lite som att ett rått ägg halkade ner i halsen, men det var nog bara på grund av att jag visste att drycken var baserad på äggvita.

Nu har jag testat drycken över en lite längre period och kommit fram till att jag inte kommer att ersätta min vanliga återhämtningsyoghurt med ProteinGo, men om jag är på språng och det inte skulle räcka med en banan skulle jag kunna köpa en ProteinGo. 

Slutsats:
Okej smak och konsistens. Inget jag kommer att fylla kylen med, men kanske välja framför andra fabrikat om jag skulle köpa en shake.

Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.
 annons